1 Μαΐ 2011

χαχαχαχα

Η συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας Αλεξανδράτου μίλησε για τα ερωτικά φετίχ
Την ώρα που πολλά πανεπιστημιακά ιδρύματα αναστέλλουν τη λειτουργία τους λόγω χρεών, η ιέρεια της εγχώριας βιομηχανίας πορνό, πήρε τη θέση του καθηγητή στην έδρα, δίδαξε τα φετίχ του έρωτα και προκάλεσε «έμφραγμα» στις πρυτανικές αρχές.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας απεύθυναν πρόσκληση στην πορνοστάρ Ηλέκτρα Γαλανού προκειμένου να τους λύσει όλες τις απορίες τους σχετικά με διάφορα φετίχ.

Η εν λόγω πορνοστάρ που έχει παίξει μαζί με την Τζούλια Αλεξανδράτου σε σχετικό DVD, ήταν η επίσημη προσκεκλημένη στο φεστιβάλ που διοργάνωσε η κινηματογραφική λέσχη Ν.Υ.Χ.Τ.Α, μέλη της οποίας είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η συζήτηση με την πορνοστάρ διήρκησε περίπου 4 ώρες, με τους φοιτητές να την παρακινούν να μείνει περισσότερο, αλλά και να της ζητούν αυτόγραφα!

Ωστόσο ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, μόλις έμαθε για την εμφάνιση και την ομιλία της πορνοστάρ, λίγο έλειψε να πάθει έμφραγμα.

«Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα επέτρεπα ποτέ να μπει και να μιλήσει στους φοιτητές», δηλώνει στο «Πρώτο Θέμα» ο Ιωάννης Χατζηδημητρίου.

«Πραγματικά ξαφνιάστηκα όταν έμαθα το αντικείμενο της ομιλίας αλλά και για την παρουσία της. Κάλεσα τα παιδιά αυτά, που είναι μέλη της καλλιτεχνικής αυτής οργάνωσης, και μου μίλησαν για την ελευθερία λόγου και ότι δεν μπορούμε να τους λογοκρίνουμε».

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/162547/mia-pornostar-sto-panepistimio-makedonias/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά!

www.differentloving.info είπε...

Για την πρωτοβουλία σας αυτή, σας αξίζουν πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Η προσκεκλημένη σας Ηλέκτρα Γαλανού, ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε για να σας δώσει απαντήσεις σε θέματα που αφορούν το sex, τον εναλλακτικό ερωτισμό και τα φετίχ. Στην ίδια αξίζουν πολλά ΜΠΡΑΒΟ που δέχθηκε να συζητήσει ανοιχτά, για όλα αυτά που αποτελούν για τους περισσότερους "κρυφό μυστικό".

Επιτέλους κάποτε και στην Ελλάδα πρέπει να μάθουμε να μιλάμε, άφοβα, χωρίς taboo, κόμπλεξ και προκαταλήψεις, παραμερίζοντας τον δήθεν καθωσπρεπισμό, την υποκρισία και την σοβαροφάνεια, απολαμβάνοντας ελεύθερα την σεξουαλικοτητα και τον ερωτισμό μας!

Καλή συνέχεια και επιτυχία σε ότι και αν κάνετε!!

SM Art Lady είπε...

Για την πρωτοβουλία σας αυτή, σας αξίζουν πολλά , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Η προσκεκλημένη σας , Ηλέκτρα Γαλανού, ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε για να σας δώσει απαντήσεις σε θέματα που αφορούν το sex, τον εναλλακτικό ερωτισμό και τα φετίχ. Στην ίδια αξίζουν πολλά ΜΠΡΑΒΟ, που δέχθηκε να συζητήσει ανοιχτά, για όλα αυτά που αποτελούν για τους περισσότερους "ένοχο και κρυφό μυστικό"!


Επιτέλους κάποτε και στην Ελλάδα πρέπει να μάθουμε να μιλάμε ελευθέρα, άφοβα, χωρίς taboo, κόμπλεξ και προκαταλήψεις, για όσα εκφράζουν τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητα μας, παραμερίζοντας τον δήθεν καθωσπρεπισμό, την υποκρισία και την σοβαροφάνεια!



Καλή συνέχεια και επιτυχία σε ότι και αν κάνετε!!

Φιλικά