5 Μαρ 2007

Προβολή Παρασκευής : The Fountain

Η Ν.Υ.Χ.Τ.Α. σας παρουσιάζει με περηφάνεια σε Avant Premiere το τελευταίο δημιούργημα του Darren Aronofsky, The Fountain, την Παρασκευή 9 Μαρτίου στις 20:03':57'' στο Αμφ. 3 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Οι φήμες που λένε πως θα παρευρίσκεται η Rachel Weisz και ο Hugh Jackman δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.






The Fountain

Παρασκευή 9 Μαρτίου

20:03':57''

Αμφ. 3

Παν. Μακεδονίας






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία αφίσα :-)

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με δημοσίευση στο http://nyxta.blogspot.com πληροφορηθήκαμε ότι προτίθεστε να προβάλλετε 9 Μαρτίου σε "avant-premiere" όπως αναφέρετε,

την κινηματογραφική ταινία THE FOUNTAIN του Ντάρεν Αρονόφσκι, η οποία θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από 15 Μαρτίου.



Τα αποκλειστικά δικαιώματα της κινηματογραφικής διανομής και εκμετάλλευσης της παραπάνω ταινίας στην Ελλάδα και Κύπρο έχει νόμιμα αποκτήσει η εταιρία μας ODEON ΑΕ από την TWENTIETH CENTURY FOX ,παραγωγό της ταινίας.



Δεν έχετε εξασφαλίσει οιαδήποτε άδεια για μία τέτοια προβολή, ούτε σάς έχει δοθεί οιοσδήποτε υλικός φορέας ή σχετικό υλικό από την εταιρία μας,

γεγονός που μάς οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η προβολή θα γίνει με υλικό μη νόμιμο και προϊόν πειρατείας.



Σας επισημαίνουμε ότι η παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας συνιστά αστικό και ποινικό αδίκημα και οι παραβάτες τιμωρούνται με αυστηρότατες ποινές .



Όπως αντιλαμβάνεστε, μπορούμε να προβούμε στις νόμιμες ενέργειες για την δίωξη κάθε υπευθύνου για την παράνομη προβολή της ταινίας μας.



Σάς ζητάμε λοιπόν να ακυρώσετε την προβολή, να αποσύρετε τη δημοσίευση και να μην χρησιμοποιήσετε καθ’οιονδήποτε τρόπο το μη νόμιμο υλικό της ταινίας που έχετε στα χέρια σας.



Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας,



Για την ΟDEON Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έιγνε η προβολή η όχι?

Α

Ανώνυμος είπε...

θα μας κανει μηνυση η ΟDEON?ΚΣΕΡΕΙΣ Ε,ΧΕΣΤΗΚ'Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ'ΑΛΟΝΙ!