16 Νοε 2006

Fear and Loathing in ΠΑΜΑΚ

Προβολή - Πάρτυ γενεθλίων

Στις 23 Νοεμβρίου η Ν.Υ.Χ.Τ.Α. κλείνει τα 6 χρόνια της. Είναι ένα μικρό και ατίθασο παιδί. Στην ηλικία που τα υπόλοιπα παιδάκια πρωτοκάθονται στα θρανία και μαθαίνουν τις αρετές της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς, αυτή προτιμάει να αλητεύει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και να σπάει τα νεύρα όσων θα ήθελαν το πανεπιστήμιο έναν αποστειρωμένο χώρο με κλειστές πόρτες. Της αρέσει να μαθαίνει… ν’ ακούει, να συζητάει, να βλέπει, να προβάλλει, να πειραματίζεται και να χώνει αδιάκριτα τη μύτη της παντού. Στα έκτα της γενέθλια αποφάσισε να το γιορτάσει βγαίνοντας από το αμφιθέατρο. Φορτώθηκε τον αγαπημένο της προτζέκτορα και τις ταινίες της κ’ είπε να βρει νέους φίλους με προβολές και στο φουαγιέ.

Εμείς απ' τη μεριά μας, της ετοιμάσαμε ένα πάρτυ-έκπληξη. Η ίδια είναι ανυποψίαστη, καθώς η προβολή μας στις 21:03':37'' θα γίνει κανονικά! Καλούμε όλους τους μικρούς φίλους και φίλες της να έρθουν κι αυτοί, την
Παρασκευή 24/11 το βράδυ στο φουαγιέ του Παν. Μακεδονίας για να σβήσουμε τα κεράκια της.

Δωράκια προαιρετικά.


Την εκδήλωση θα ανοίξουν ο Τζώνυ Ντεπ και ο Μπενίσιο ντελ Τόρο υπό τις οδηγίες του x-Monty Python Τέρυ Γκίλιαμ. Ντορς όπεν:

21:03':37''



Δεν υπάρχουν σχόλια: